Karaağaç Merkez İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi milli kimliği ve sorumluluk duygusu gelişmiş, çağın gereklerine uyan bir bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: Bireyin her yönden gelişimini sağlayacak etkili bir ortam meydana getirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz özel araçlarıyla gidiş-geliş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İYİLİK YAP İYİLİK BUL, KARAMER OKUL GAZETESİ, SINIFINI DONAT ADINI YAŞAT, SPOR ALANLARI, MEKTUP ARKADAŞIM, KÜTÜPHANEM OLSUN, PROJE SINIFI, TEKNO-MASAL SINIFI, ROBOTİK&KODLAMA

WEB - https://kmerkezio.meb.k12.tr

Adres - Karaağaç Köyü / İscehisar / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Köyümüz yaklaşık olarak 2700 nüfusa sahip olmakla birlikte İscehisar´a 4 km. uzaklıktadır. Köyde geçim kaynağı olarak ilçedeki mermer fabrikaları, köydeki mermer atölyeleri, tarım ve hayvancılık yapılmaktadır.

Adres - Karaağaç Köyü / İscehisar / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır. Öğretmenlerimiz Afyonkarahisar ve İscehisar´da ikamet edebilmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezi : 26 İlçe Merkezi : 4